Kundcase: Rajala Proshop – Förstärkt IT-säkerhet och Infrastruktur

Rajala Proshop

Rajala Proshop är en ledande kamerabutik och koncern från Finland med en butik i Stockholm. När deras IT-system utsattes för en ID-kapning, behövde de omedelbar hjälp för att återställa och förstärka sin IT-säkerhet.

Utmaningen

Butiksansvarige Jonas kontaktade oss på Webbfabriken när Rajala Proshop ställdes inför ett allvarligt säkerhetsproblem. Deras IT-system hade blivit kapade, vilket äventyrade både deras verksamhet och kundernas integritet. De behövde snabbt en robust lösning för att återställa säkerheten och bygga upp en pålitlig IT-infrastruktur.

Lösningen

Vi på Webbfabriken tog oss an utmaningen och levererade en heltäckande lösning:
WFSecAPI System: Vi implementerade vårt avancerade säkerhetssystem WFSecAPI på samtliga datorer för att skydda mot framtida hot och säkerställa kontinuerlig övervakning.
Ny IT-miljö: Vi byggde upp en ny IT-infrastruktur med toppmoderna brandväggar och switchar i butiken, vilket kraftigt förbättrade nätverkssäkerheten och prestandan.
Säkerhetsförstärkning: Genom att analysera och uppdatera säkerhetsrutinerna säkerställde vi att Rajala Proshop har ett starkt skydd mot framtida attacker.

Resultatet

Genom vårt arbete kunde Rajala Proshop snabbt återgå till normal drift, med en förstärkt och säker IT-miljö som skyddar både deras verksamhet och deras kunder. Jonas och hela teamet på Rajala Proshop kunde känna sig trygga med att deras IT-säkerhet nu är i toppklass.

Ett Starkt Partnerskap

Vi är hedrade över att Rajala Proshop valde oss på Webbfabriken för att lösa deras IT-utmaningar och stärka deras säkerhet. Det är ett bevis på vårt engagemang och vår expertis inom IT-säkerhet och infrastruktur.


”Vi är oerhört tacksamma för Webbfabrikens snabba och professionella insats. Deras expertis och dedikation har gett oss en IT-miljö som vi kan lita på.”
– Jonas, Butiksansvarig på Rajala Proshop